Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Právě naopak, pokud ji nepochopíme jako chemické procesy a strukturu mozku jež vlastně má obdobné obvody a konstrukci jako televize, tak budeme to chápat jako vlastní selhání, něco nepatřičné a intimní.

Stejně jako u televize může zlobit nějaká součástka v obvodu příjmu obrazu, tak  že je černobílý, rozmazaný, posunuté barvy atd.

V mozku jsou nervové obvody tzv. okruhy a  chemicko - elektrický (vzruchový) přenos v gangliích pomocí neurotransmiterů.

Postačí když je třeba dědičně posunutý proces zpětného vychytávání neurohormonů, nebo dochází k slabému vyplavování, nebo se sníží jejich počet.

Na to má jak jsme výše psal vliv genom, životní zátěž, životní otřes, prodělaná nemoc.

Lidská psychika je vlastně o chemických procesech a postavena na souhře neurohormonů jeř vytvářejí náš pocitový a stav reality. Zde pak může být docela slušná škála projevů. prosté deprese, bipolární porucha, panická porucha, různé fobie, schizofrenie a tahy k určitému chování. Jelikož je to o neurohormonech a procesu jak nervová soustava spolupracuje s chemickou soustavou, tak  jedině zde pomůže určitá cílená léčba, která jde k jádru těchto procesů a umí nastolit opětovnou rovnováhu, jak přijímání vzruchů tak vyplavování neurohormonů. Opravář televize se zase zaměří na zesilovače a synchronizaci televizního signálu... .

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS